Sleduj nás

Místo zraněného Piráta naskočí do souboje s Lohorém Španěl Tato Primera

Místo zraněného Piráta naskočí do souboje s Lohorém Španěl Tato Primera

Už to vypadalo, že Francouze Alexe Lohorého na blížícím se turnaji OKTAGON 22 neuvidíme. Měl se totiž utkat se Slovákem Krištofičem, ten se ale nepříjemně zranil a zápas zrušil. Nakonec je ale vše jinak, za Piráta naskočí do zápasu Španěl Tato Primera.

Půjde tak čistě o zahraniční souboj, který by mohl být jedním z těch nejzajímavějších zápasů, které budou na půdě OKTAGONu k vidění. Oba zápasníci přitom budou nastupovat ve zcela odlišné pozici.

Lohorému půjde o vše, protože prohrál v nejprestižnější české MMA organizaci oba zápasy. Nejdříve padnul v pětikolové bitvě o titul s Karlosem Vémolou a pak dostal za vyučenou i od Brazilce Apolla. Teď čeká Francouze třetí zápas a jestli prohraje, těžko říct, zda ještě někdy dostane další šanci, protože na bilanci 0-3 nejsou fanoušci zvědaví.


Alex Lohoré vs. Tato Primera na turnaji OKTAGON 22

Alex Lohoré vs. Tato Primera na turnaji OKTAGON 22

Naproti tomu Španěl Primera má v OKTAGONu dvě výhry. Sekl Borárose a pak i Kalašnikova. Určitě bude chtít porazit i Lohorého a přiblížit se tak k titulové šanci. Tak co, porazí Alexe Primeru a zachrání svou pověst, nebo zmizí v propadlišti dějin OKTAGONu?



Další články