Sleduj nás

Milan Ďatelinka: Už nevím, co mám udělat, abych dostal zápas s Vémolou

Milan Ďatelinka: Už nevím, co mám udělat, abych dostal zápas s Vémolou

Čtyři dominantní výhry v řadě, čtyři ukončení v prvním kole. Takovou bilanci má Ďatelinka od přechodu z velterové do střední váhy. Další zastávkou by pro něj měl být titulový zápas s Karlosem Vémolou. Situace ale není až tak jednoznačná. Jak to vnímá sám Mr. Comeback?

David Hošek měl být pro Milana ve střední váze nejnebezpečnějším soupeřem. Jako největší zkouška to ale nevypadalo, protože Milan reprezentanta pražského RPG dominantně ukončil hned v prvním kole, stejně jako oba jeho kolegy Mikuláška a Brože.

„Taktiku jsme si nastavili přesně takovou, jakou jste viděli v zápase. Nechtěli jsme riskovat, a proto se šlo hned po úvodním oťukávání na zem. Ostatní zápasníci měli docela problém Davida strhnout a hlavně kontrolovat na zemi. Já jsem na tom zamakal a výsledek jste všichni viděli. Druhé ukončení na zemi za sebou. Učím se žít a chovat jako šampion a s tímto zápasem jsem absolutně ztotožněn. Jestli nestačí čtyři dominantní výhry v řadě, tak už vážně nevím, co víc bych měl dělat. Lidé tenhle zápas chtějí také, čtu to všude v komentářích, navíc mi denně chodí hromada zpráv od fanoušků, kteří se nemůžou zápasu s Karlosem dočkat,“ vnímá situaci kolem titulového zápasu Ďatelinka.


Milan Ďatelinka chce zápas s Vémolou v Oktagon MMA

Na Vémolu má zálusk i Samuel Krištofič, šampion Oktagon Výzvy 2, která se odehrávala právě ve střední váze. Jak se sám vyjádřil, do této váhy ho tlačí i hlavní trenér Attila Végh.


Snad brzy přijde rozuzlení. Karlos se navíc v pozápasovém rozhovoru zmínil, že si potřebuje odpočinout od hubnutí, takže bude moct obhajovat nejdříve až tak na jaře.


Další články