Sleduj nás

Mikuláška jsem za ty řeči měl zbít víc, přemítá Vémola. Náladu si hodlá spravit nad Pirátem

Mikuláška jsem za ty řeči měl zbít víc, přemítá Vémola. Náladu si hodlá spravit nad Pirátem

Terminátor vyjádřil zklamání, že duel s Mikuláškem skončil tak brzy. Údajně mu chtěl za ty jeho řeči namlátit mnohem víc. I tak ale zoufat dlouho nehodlá, protože má před sebou další cíl, na kterém se může pořádně vybít.

Když Karlos Vémola na Oktagonu 20 ukořistil pás střední váhy, rozhodl se za ním přijít Samuel Krištofič a osobně svého dlouhodobého českého soka vyzval. Pro Karlose byla tato pobídka jako vodou na mlýn, neboť už předem ví, že pro něj půjde o velmi snadnou misi.

„Záleží na tom, jak se Pirát zvládne připravit, ale dopadne to mým vítězstvím,“ řekl Vémola velmi sebevědomě na svém Instagramu. „Doufám, že mu tentokrát půjde do rohu Attila Végh, protože když trénoval Mikuláška, tak tam z nějakého důvodu nešel,“ poukazoval na duel, jenž neměl dlouhého trvání.


A zejména to, že Mikulášek nic nepředvedl, Karlose teď nejvíc mrzí. „Ten zápas měl trvat trochu déle. Za ty jeho řeči jsem ho měl zbít mnohem víc,“ přemítal Terminátor, jenž s Babou Jagou vedl od loňského léta osobní spory. A ty vesměs neutichly ani dodnes, když je po bitvě.

Karlos Vémola porazil Václava Mikuláška na Otagonu 20 v MMA


A podobné spory vede Karlos i s Pirátem, ale než se s ním utká, bude se muset vypořádat s vrchním vyzyvatelem z řad střední váhy. „V Oktagonu není nikdo, kdo si boj o pás zaslouží víc než Ďatelinka. Takže nejdřív Milan, potom může přijít na řadu Pirát,“ potvrzoval už před časem Vémola, který by se v kleci mohl objevit znovu na jaře letošního roku.


Další články