Sleduj nás

Mikulášek posílá cennou radu Ďatelinkovi, jak se lépe připravit na Vémolu

Mikulášek posílá cennou radu Ďatelinkovi, jak se lépe připravit na Vémolu

Václav Mikulášek radí Milanu Ďatelinkovi, jakým chybám se má vyvarovat, aby měl větší šanci nad českým Terminátorem uspět.

Vašek sice s Karlosem velmi rychle prohrál, ale zato ve své kariéře dostal velmi cennou zkušenost. Nechal se totiž potopit mediálním tlakem, což nakonec vyústilo tím, že v boji zamrzl a prakticky nic nepředvedl. Téže chyby by se měl vyvarovat i nynější slovenský vyzyvatel.

„Začíná to lidmi, kteří vám napíší, že jste nula a že na to nemáte. Tlak od Karlose i medií vás psychicky trýzní, že se pak stane to nejhorší – nad názory jiných lidí přemýšlíte více jak nad samotným zápasem,“ vysvětloval Mikulášek.


„Milan už taky schytal sračky od haterů. Poradil bych mu, ať na dva měsíce vypne telefon a spláchne ho do záchodu. Anebo ať si najme na komunikaci někoho jiného,“ radil mu skrze deník sport.aktuality.sk.

Milan Ďatelinka chce porazit Karlose Vémolu v Oktagonu MMA


Co se samotné Karlosovy taktiky týče, ta prý zůstane stejná. „Milana bude chtít hodit na zem, válet se po něm a unavovat ho. Karlos ani na zemi nemá úder, kterým by mu ublížil, soupeře však vysílí a utáhne. Ve svém stylu boje je král. Dá se ho porazit dvěma způsoby. Buďto budete lepší v jeho stylu boje, anebo šikovnější, jako to ukázal Végh,“ podotýkal Mikulášek.

Na závěr nechyběla ani jedna predikce. „Milana čeká v takto velkém zápase premiéra. Je ale zkušený jak na zemi, tak i v postoji, dokáže soupeře vlákat do pasti. Ďatelinka podle mě bude dominovat ve všech kolech a nakonec vyhraje na body,“ tipl si.


Další články