Sleduj nás

Lucie Pudilová to zvládla! Švédku na OKTAGONu 19 porazila na body

Lucie Pudilová to zvládla! Švédku na OKTAGONu 19 porazila na body

Jediná Češka z UFC nezaváhala! Premiéru v OKTAGONu zvládla Lucie Pudilová na výbornou. Po slabším prvním kole se ujala otěží a až do konce zápasu předváděla dominantní výkon, díky kterému porazila švédskou soupeřku Cornelii Holmovou na body.

Začátek přitom pro Lucii Pudilovou nevypadal vůbec dobře. Ještě před zápasem totiž zkolaboval její trenér Ladislav Erdélyi, což mohlo přispět k tomu, že hned po startu zápasu skončila Lucka na zádech. Naštěstí se minutu před koncem prvního kola probrala a zasypala Holmovou tvrdými údery.

Zbytek zápasu už to byla jiná písnička. Nepovedené první kolo vybičovalo Lucku k excelentním výkonům. Druhé kolo už totiž bylo jasně v režii Pudilové. Holmové se nedařilo Lucku hodit, a tak bitka probíhala v postoji. Pudilová trefovala lokty i parádní kombinace.


Ve třetím kole se obě bojovnice přetahovaly v klinčích, ale trefovala pouze Pudilová, která navíc bez problému odmítala i všechny pokusy o strhy.

Lucie Pudilová zvítězila na Oktagon 19 v Brně


O vítězi zápasu tak nemohl být pochyb a jasno měli i rozhodčí. Všichni tři viděli jasné vítězství české bojovnice, která se vypořádala jak s potížemi před zápasem, tak i s potížemi v prvním kole. Lucie Pudilová si po verdiktu 30:25, 30:26, 30:27 připsala důležitou výhru.

Pudilová si tak může oddechnout. V poslední době to s její kariérou nevypadalo kdovíjak, ale naštěstí svoji premiéru na půdě OKTAGONu zvládla. Převedla sympatický výkon a snad tedy po smolném období svítá na lepší časy. Výhra nad Cornelii Holmovou by mohla Lucčinu kariéru skutečně nakopnout.


Další články