Sleduj nás

Kozma se vrací hájit domácí trůn, v cestě stojí dávný protivník a jednička žebříčku velterové váhy

Kozma se vrací hájit domácí trůn, v cestě stojí dávný protivník a jednička žebříčku velterové váhy

Velterový král David „Pink Panter“ Kozma (26-11-0) se vrací opět na domácí území, aby obhájil svůj trůn před nájezdy vyzyvatelů. Doposud bezchybné působení českého zápasníka v rámci Oktagonu se pokusí zastavit maďarský sok Máté Kertesz (8-3-0).

Karta Oktagonu 16, který se bude konat v 14. 3. v Ostravě, se už postupně začíná zaplňovat a nám se právě odhalil hlavní zápas večera.David Kozma, jenž se řadí k jedněm z nejaktivnějších bojovníků, se vrací i k povinnostem šampiona, jež mu nařizují zastavit nejvýše postaveného muže v žebříčku.


Máté Kertész se s českým mistrem už jednou střetl. Stalo se tak přes osmnácti měsíci, a i když se souboj přenesl až do bodového vyhodnocení, v němž nakonec slavil Růžový Panter, diváci si na průběh utkání stěžovat nemohli. Pro maďarského bojovníka to byla první porážka kariéry.

Vedle zmíněné dvojice se Ostrava bude moct také těšit na Gábora Borárose, který se pokusí najít recept na silného Němce Niklase Stolze, nebo na Václava Mikuláška, s nímž se utká Tomáš Bolo. Neméně zajímavý bude i duel Milana Ďatelinky s Gregorzem Siwym či Sandry Maškové s Lucií Szábovou.



Další články