Sleduj nás

Karlos se směje Pirátovi: Attila z něj neudělá bojovníka. Učil se u něho i Mikulášek a co dokázal?

Karlos se směje Pirátovi: Attila z něj neudělá bojovníka. Učil se u něho i Mikulášek a co dokázal?

Karlos Vémola je pevně přesvědčený o tom, že pokud se jednoho dne dočká duelu s Pirátem Krištofičem, bude to pro něj další procházka růžovou zahradou.

Když Terminátor na posledním turnaji Oktagonu vyhrál pás střední váhy, přišel za ním Samuel „Pirát“ Krištofič, který jej okamžitě vyzval. Karlos by nebyl proti, ač je to pro něj údajně snadná kořist, ale podotkl, že se nejprve musí utkat s Milanem Ďatelinkou, což je pro něj vyzyvatel číslo jedna.

„První souboj nového roku je jasný, musím sfouknout Ďatelinku a obhájit titul. A pokud po Ďatelinkovi zůstanu ve střední váze, seknu i Piráta. Chtěl jsem ho seknout už dříve, ale on přede mnou utíkal do jiných organizací a váhových kategorií. Máme spolu nevyřízené účty a aspoň tak naštvu Attilu Végha,“ předeslal Terminátor v rozhovoru pro Šport.sk.


A Attilu zmínil Karlos z jednoho prostého důvodu. Samuel Krištofič totiž pod ním začal trénovat a ihned avizoval, že dostal radu, jak Vémolu porazit. Týkat by se to údajně mělo správného načasování úderů.

Samuel Krištofič chce zápas s Karlosem Vémolou


„Opravdu čekáte, že pár rad udělá z Piráta stejného bojovníka, jakým je Attila?“ ptá se Karlos. „Za 3 až 4 měsíce se nenaučíte to, co druzí dělají 30 let. U Végha se připravoval i Mikulášek a co ukázal? Kdo tyhle dva porovnává s Attilou, zatím největším slovenským šampionem, je podle mě blázen. Lidé říkají, že mám velkou hubu, ale co slíbím, to doručím.“

„Kdyby se aspoň fanoušci Mikuláška a Krištofiče, kteří kydají tyto hlouposti, nebáli sázet. Mohli by aspoň vyrovnat kurzy, díky čemuž by moji příznivci vyhráli nějaké peníze. Ale na Piráta zase nikdo nepodá ani euro, na mě bude kurz 1.10 a moji fanoušci si vydělají hovno,“ dodával rýpavě Terminátor.


Další články