Sleduj nás

Juráček se utká s Borárosem. Má šanci zvítězit?

Juráček se utká s Borárosem. Má šanci zvítězit?

Bojovníka Juráčka jsme mohli vidět po dlouhé pauze zpět v kleci na turnaji OKTAGON 19, kde porazil Jana Širokého a připsal si tak důležité vítězství. Na konci ledna ho však čeká ještě větší výzva, slovenská hvězda Gábor Boráros, o kterého je mezi bojovníky obrovský zájem.

Co by mohlo na Gábora platit a jak je na tom jeho nedávno zraněné koleno?

Už na konci ledna čeká Juráčka na turnaji OKTAGON 21 křest ohněm. Do klece ho zavřou s Gáborem Borárosem, který je znám především svou živočišností a drtivou silou. Matúš o sobě ale nepochybuje a je přesvědčen, že zvítězí. Na jaké zbraně se bude spoléhat?


Matúš Juráček se chystá na Gábora Borárose na akci OKTAGON 21

„Moji silnou zbraní je chytrost. Snažím se být komplexní a bojovat chytře. Gáborova silná stránka je určitě síla a bude mít výhodu v tom, že jsem měl teď delší pauzu, zatímco on je v zápasovém kole v kuse,“ dodal směrem k jeho soupeři Matúš.


Českého bojovníka trápilo dlouhé tři roky zraněné koleno, které by ale mělo být aktuálně naprosto v pořádku a v zápase jej nijak neomezovat. „Koleno mě už vůbec netrápí. Řešil jsem ho tři roky a díky mé trenérce Arletě Krauzové a Martinu Snasilovi jsem ho opravil. Zápas jdu vyhrát a dělám pro to teď v přípravě úplně všechno. Jedu i na camp do Polska. Pro vítězství udělám všechno.“

A Matúšovo cíle do budoucna? V první řadě porazit Gábora a pak co nejvíce zápasit. Tak uvidíme, jak moc se na něm delší pauza podepsala a jak si poradí se slovenskou hvězdou.


Další články