Sleduj nás

Gábor Boráros posílá drsný vzkaz všem kritikům: Brečet můžete doma, já na vás nejsem zvědavý!

Gábor Boráros posílá drsný vzkaz všem kritikům: Brečet můžete doma, já na vás nejsem zvědavý!

Sobotní turnaj Oktagonu 16 přinesl minimálně jedno překvapení. Španěl Tato Primera, který byl předem považován za poměrně velkého papírového outsidera, přemohl slovenskou Bestii Gábora Borárose.

Ten jako by v souboji nemohl najít svůj optimální herní rytmus. Než stihl zapnout své pověstné „Beast Mode“, udělal mu soupeř nad levým okem nepříjemný cut. A právě tato tržná rána definitivně rozhodla o výsledku utkání.

Vzhledem k vážnosti zranění nebylo Borárosovi dovoleno vstoupit do třetího dějství, a tak po dvou kolech prohrál na technické KO.


Jednalo se o další porážku, která pro něj znamená krok zpátky a která mu ukázala, kdo jsou jeho praví fanoušci. Zejména na sociálních sítích k němu putovalo mnoho negativních reakcí.

„Zbytečně se chováte hystericky a na mém profilu řvete. Vaše negativita na mě nefunguje a ani fungovat nebude!“ oznámil Gábor.


„Klidně můžete dál brečet doma! Blbosti a kokotiny i tak postupně blokuji, jelikož na ně nejsem vůbec zvědavý!“ doplňoval.

Následně nezapomněl poděkovat i těm, co při něm v těchto obtížných časech stojí.

„Děkuji za pěkné zprávy těm, co nejsou falešní a stojí při mně. Dám se dohromady a budu pokračovat! Děkuji za motivaci a podporu,“ adresoval svůj vděk pravým fanouškům i svému týmu.



Další články