Sleduj nás

Gábor Boráros? Do OKTAGONu má doživotní vstupenku, říká Novotný

Gábor Boráros? Do OKTAGONu má doživotní vstupenku, říká Novotný
Ani samotní fanoušci už ho nešetří. Na sítích mu dávají celkem slušný kotel a smějí se mu, že už je víc influencerem než zápasníkem. Je kariéra slovenského bojovníka Gábora Borárose v ohrožení?

Má celkem slušnou základnu sledujících na Instagramu, kterému se poctivě věnuje. Boráros ale v kleci nezažívá nejúspěšnější období, z posledních osmi zápasů si odnesl jen tři výhry. Co na to říká Ondřej Novotný?

„Gábor určitě nechce být gatekeeper. Má obrovskou smůlu. V zápase s Kozmou se zranil, v zápase s Kaikem mu Brito v prvním kole kolenem otevřel obočí, v zápase s dalším borcem to taky zastavil doktor a nepustil ho dál. Pak narazil na Matúše, kterého možná někteří zbytečně podceňují. Je to extrémně nebezpečný bojovník. Gábor se na to nevymlouval, ale zlomil si prst. Nemyslím si, že by měl být gatekeeper, ale směřuje teď dolů v žebříčku. My nezapomínáme. Gábor má doživotní vstupenku do OKTAGONu. Dokud bude chtít bojovat, tak tady bude bojovat,” reagoval Ondřej Novotný na tiskové konferenci na dotaz, jaká by teď mohla být Gáborova další cesta.

Bývaly časy, kdy byl Gábor Boráros jednou z nejznámějších postav československého MMA. Jsme proto zvědaví, jak se jeho kariéra bude vyvíjet.


Další články