Sleduj nás

Gábor Boráros dostal opět na frak! Juráček ho rozebral a v zápase jasně dominoval

Gábor Boráros dostal opět na frak! Juráček ho rozebral a v zápase jasně dominoval

Hvězda Gábora Borárose pomalu uhasíná. Další prohru mu na turnaji OKTAGON 21 uštědřil Matúš Juráček, který ho rozebral v postoji i na zemi. Slovenský bojovník se na nic nezmohl a prohrál na body.

Boráros nenaskočil do zápasu tak, jak u něj bývá zvykem, a po prvním vyrovnanějším kole už nic nepředvedl. Po dvou trpkých porážkách tak přichází další rána v podobě třetí prohry v řadě. Skoro o hlavu vyšší Juráček nedal Borárosovi prakticky žádnou šanci, těžil hlavně ze své výšky a délky paží. Dokonce vzal Gábora hned v prvním kole na zem, což čekal jen málokdo.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Ondřej Novotný, spoluzakladatel organizace OKTAGON, vyjádřil obavy o kariéru Gábora Borárose. A jak je vidět, asi věděl proč. Tohle nebyl Boráros, na kterého jsme zvyklí.


Matúš Juráček si připsal vítězství na Oktagon 21 v MMA

Po zápase se Gábor ale zachoval jako chlap a nevymlouval se. Uznal, že byl Juráček prostě lepší. Jak se bude kariéra slovenské megastar dále vyvíjet, to je zatím ve hvězdách. V každém případě bude zajímavé sledovat talentovaného Juráčka, který si připsal velmi cenné vítězství.



Další články