Sleduj nás

Boráros: Tlak cítím neustále, ale lehké zápasy přijímat nebudu

Boráros: Tlak cítím neustále, ale lehké zápasy přijímat nebudu

Gábor Boráros (18-7-1) si naplánoval na začátek nového roku velmi náročný program, který budou korunovat dva zápasy v sledu jednoho měsíce. První zkoušku má za sebou, ta druhá ho teprve čeká.

Slovenská Bestie na turnaji Oktagon Prime 3 porazila Mauricia Reise (nyní 18-12). Duel byla nucena zastavit v průběhu třetího kola až doktorka, která tak činila v reakci na proud krve, jenž se valil z roztrženého obličeje brazilského bojovníka.

„Nebyl to lehký zápas, ale zároveň ani nechci žádné lehké zápasy mít,“ reagoval na svou poslední výhru Boráros, který v úvodních dvou kolech zasáhl soupeře svými nejlepšími bombami. Reis však prokázal, že má skálopevnou bradu a v souboji chtěl pokračovat i přes viditelné krvavé zranění.


Někteří bojovníci potřebují po utkání odpočinek, na Gábora ovšem už 14. 3. čeká další turnaj v Ostravě, kde se s ním střetne Němec Niklas Stolze (12-3). Taktiku na nového soupeře ještě vybranou nemá, doposud se připravoval hlavně na Brazilce.


„Neustále cítím tlak, že musím vyhrát, ale vždy se soustředím jen na ten zápas, co mě čeká. Teď mám jeden za sebou, tak se mohu začít soustředit na druhý.  A pokud mi to zdravotní stav dovolí, rád bych v tom pokračoval,“ odpovídal Boráros na to, proč si už dopředu vyjednal dva náročné souboje.  

A podle všeho bude připravený na cokoliv. Pokud se ke své šanci úspěšně probojuje, tak to klidně může být i bitva o pás velterové váhy. Ten má momentálně v držení David Kozma, který si prakticky už za chvíli bude plnit povinnosti šampiona v odvetném boji proti Mátéu Kertészovi.


„Kozma v prvním zápase Kertésze porazil, ale neměl to vůbec lehké. Takže si myslím, že napodruhé vyhraje Kertézs,“ prozradil Gábor svůj tip na výsledek. „A potom uvidíme. Když bude Máté držet pás, třeba se jednou utkáme. Budu připravený i na to,“ doplnil.

Foto: IG/boraros_gabor


Další články