Sleduj nás

Apollo porazil Lohorého a vyzval k bitvě o titul Kozmu a Vémolu

Apollo porazil Lohorého a vyzval k bitvě o titul Kozmu a Vémolu

Brazilec Silva se s tím nepáral. Hned, co na turnaji OKTAGON 21 porazil Francouze Lohorého, si řekl o titulovou bitvu. A je mu jedno, jestli mu OKTAGON předhodí Vémolu nebo Kozmu. Věří si na oba.

Ačkoliv oba aktéři po vyhroceném staredownu slibovali ukončení, toho jsme se nakonec nedočkali. I tak ale přinesl druhý hlavní zápas karty zajímavou podívanou. Celkem vyrovnanou bitvu museli rozhodnout až bodoví rozhodčí, kteří přisoudili Apollovi vítězství na split decision.

Apollo se po zápase všem omluvil za to, že neudělal váhu. Pak vyzval Davida Kozmu. „Nemůžeš se přede mnou schovávat furt. Chci ten pás na svém rameni, duben by na to byl skvělý.“


Tím ale Apollo neskončil. Hned na to vyzval i Karlose Vémolu, se kterým se chce utkat o titul střední váhy. Vémola, který se nacházel v hale, vešel do klece, vzal si mikrofon a Brazilce usadil zpátky na zem: „Na můj pás se čeká pořádná fronta, tak si do ní stoupni. Tenhle pás ti stejně nikdy nedám. Navíc ani nedostaneš pás Davida Kozmy, který tě porazí,“ řekl Karlos Vémola.

Poražený bojovník Lohoré se po zápase nechal slyšet, že si zasloužil vyhrát. Zároveň vedení OKTAGONu požádal, aby mu příště dali delší čas na přípravu.



Další články