Sleduj nás

Apollo: Kozma padne, protože jsem ve všem lepší. Pak sundám i Vémolu!

Apollo: Kozma padne, protože jsem ve všem lepší. Pak sundám i Vémolu!

Brazilec Apollo má sebevědomí na rozdávání. Už na konci května se na turnaji OKTAGON 23 pokusí sebrat titul Davidu Kozmovi. A je přesvědčen, že se mu to povede. Je prý lepší úplně ve všem.

Apollo naposledy porazil na body Francouze Lohorého a nemá žádné pochyby o tom, že vítězně odejde i ze zápasu s českým šampionem. „Kozma je dobrý zápasník. Má kvalitní techniku a také výdrž. Já jsem však ve všem výrazně lepší. Budu nad ním dominovat v každém aspektu,“ prozradil Brazilec.

A až porazí Davida, rád by seknul i Karlose Vémolu. „Není tajemstvím, že chci nastoupit proti Vémolovi, a že ho chci porazit. Je to bojovník, který vzbuzuje strach. Můžu zápasit ve váze do 77 kilogramů i do 84 kilogramů. V obou se cítím opravdu skvěle," dodal Leandro Silva.


Zrovna Apollo si podobná prohlášení může dovolit, protože se jedná opravdu o jednoho z nejlepších zápasníků, co Ondřej Novotný, táta českého MMA, na půdu OKTAGONu kdy dovezl. Myslíte si, že může Brazilec vysekat organizaci OKTAGON všechny její šampiony?


Další články