Sleduj nás

Muradov vyhlíží třináctou výhru v řadě, do boje půjde už příští měsíc!

Muradov vyhlíží třináctou výhru v řadě, do boje půjde už příští měsíc!

Příprava na další bitvu a konkrétního soupeře může začít. Na Macha Muradova totiž čeká další zápas pod křídly největší MMA organizace už příští měsíc. Nebude se sice jednat o UFC v Praze, jak se zprvu spekulovalo, ale i tak půjde o dost pikantní záležitost.

Uzbecký bijec reprezentující také Česko se střetne s Trevorem „Hot Sauce“ Smithem, který v UFC odmlátil už 11 zápasů. Do toho dvanáctého měl nastoupit 7. prosince ve Washingtonu proti horkému nováčkovi Alonzovi Menifieldemu, ovšem ten nakonec z boje odstoupil. Na řadu tedy přišel Makhmud Muradov, a protože si nevybírá soupeře a je zvyklý brát zápasy za pět minut dvanáct, tak opět řekl ano.


Tímto byl opět porušen Machův původní požadavek, že by si přál mít celou regulérní přípravu, avšak aspoň v tomto případě by mu mohlo hrát do karet to, že je jeho protivník o devět let starší a navíc své dva poslední souboje v UFC prohrál. Dohromady jeho MMA skóre čítá 15 výher a 9 porážek. V čem je ale dobrý, to jsou submise, tudíž zejména v tomto ohledu by klasický postojář jako Muradov měl být opatrný.

„Jsem rád, že jdu zase do akce. Zápas za zápasem se ženu za další výhrou,“ prohlásil Mach, jenž vyhlíží již svůj třináctý úspěch v řadě. Jeho zápas se Smithem se uskuteční 7. prosince na turnaji s krycím názvem UFC on ESPN: Overeem vs. Rozenstruik. Zdali bude součástí hlavní karty nebo opět prelims, to se dozvíme v blízké době. Stejně tak se dozvíme podrobnosti, jak a kde zápas sledovat.



Další články