Sleduj nás

Makhmud Muradov vs. Trevor Smith - VIDEO

Makhmud Muradov vs. Trevor Smith - VIDEO

​Makhmud Muradov vyhrál i druhý zápas v UFC, který svedl proti zkušenému americkému veteránovi Trevoru Smithovi. Svůj dominantní výkon vyšperkoval pohlednou kombinací, s níž ve třetím kole přišlo nejen zakončení formou KO, ale i bonus za výkon večera. 

„Už od prvního kola jsem věděl, že to mohu ukončit, pouze jsem to nechtěl uspěchat,“ uvedl Mach po zápase, kde naznačil, že nechtěl zbytečně chodit do risku. Čekání se přeci jen vyplatilo a jeho finální rána se stala hlavním highlightem celého turnaje.  

„Po prvním zápase jsem se doslechl, že mám špatnou kondici. Snad se mi to teď povedlo napravit,“ přidával s úsměvem uzbecko-český zápasník, který se právě chystá do Vegas, kde se setká se svým kolegou a kmotrem slavného The Money Teamu Floydem Mayweatherem.


„Čekají nás velké věci!“ přislíbil Muradov v reakci na boxerskou legendu. Konkrétní však být zatím ještě nemohl. S ohledem na předchozí Mayweatherovo ohlášení by se ale mělo jednat o spolupráci s UFC, jíž by měl doprovázet i jeho velkolepý comeback.


Další články