Sleduj nás

Makhmud Muradov vs. Kevin Holland: Aktuální informace, živý přenos a online výsledky

Makhmud Muradov vs. Kevin Holland: Aktuální informace, živý přenos a online výsledky

Změna soupeře několik dní před zápasem je pro každého bojovníka velkou nepříjemností, ale to k MMA prostě patří. Tentokrát to postihlo rodilého Uzbeka, který bojuje pod českou vlajkou, ale my se již 31. října můžeme těšit na bitvu Makhmud Muradov vs. Kevin Holland.

Týdny tvrdé přípravy a desítky kol sparingu proti borcům bojujícím v otočeném gardu nebudou mít na UFC Fight Night 181 využití, protože původně avizovaného Krysztofa Jotka nepustí do zápasu zranění.

Pokud si vsadíte na zápas Makhmud Muradov vs. Kevin Holland, můžete sledovat galavečery online a navíc obdržíte bonus až 2 000,- Kč. Stačí kliknout na odkaz níže a registrovat se:


 SLEDOVAT Z ČESKÉ REPUBLIKY
 

 SLEDOVAT ZE SLOVENSKÉ REPUBLIKY

Makhmud Muradov má před sebou další zápas v UFC

Polského bijce odstoupení samozřejmě mrzelo a přes sociální sítě poslal omluvný vzkaz. „Před pár dny jsem si při sparingu zlomil prst, takže neexistuje možnost jít do zápasu. Je mi moc líto, Machmude, že to oznamuji dva týdny před zápasem. Slyšel jsem, že už máš nového soupeře. Hodně štěstí!“


Náhrada se nehledal a lehce, ale nakonec padla volba na sedmadvacetiletého Američana Kevina Hollanda. Borec s přezdívkou Trailblazer se do UFC probojoval přes Dana White Contender Series a zatím zde absolvoval šest zápasů s parádní bilancí čtyři výhry a dvě porážky.

Mezi jeho soupeře patřil například Thiago Santos, který zle zatápěl Jonu Jonesovi v titulové bitvě.  Kevin vydržel s brazilským Kladivem všechna tři kola a podlehl mu až na body. Lépe se mu vedlo v souboji s Joaquinem Buckleym. Autora možná nejlepšího knockoutu v historii UFC ukončil ve třetím kole TKO.

Kevin Holland se chystá na Makhmuda Muradova


Holland těží ze svých výborných fyzických parametrů a obrovského rozpětí paží. Pro Macha bude představovat zatím suverénně nejtěžší prověrku jeho schopností. Svěřenec Monstra Knížete ale bere věci tak, jak jsou a na náročnou bitvu se těší. „Co říct? Koho mi nabídli, toho mám. Ani chvíli jsem neváhal. Jen škoda, že jsem se celou dobu připravoval na leváka, celý kemp jsem spároval s bojovníky v levém gardu a navíc s úplně jiným stylem. Je mi ale jedno, s kým budu bojovat. Jsem v UFC a zápasím s nejlepšími, takže si nevybírám soupeře.“

Hollandovo jméno je za oceánem hodně populární a je jasné, že pokud Muradov za týden v Las Vegas zvítězí, nabere vlak jeho popularity ještě větší rychlost.


Další články