Sleduj nás

Makhmud Muradov se dočkal, čeká jej zápas na hlavní kartě! Co řekl o svém soupeři?

Makhmud Muradov se dočkal, čeká jej zápas na hlavní kartě! Co řekl o svém soupeři?

Uzbecký zápasník s českým srdcem, jak se Machovi často přezdívá, má v UFC potvrzený další, v pořadí již třetí zápas.

Makhmud Muradov (24-6) se 17. října na Fight Night turnaji utká s ostříleným polským sniperem Krzysztofem Jotkem (22-4), jenž si v UFC prošel už třinácti souboji, pouze čtyři z nich prohrál.

Jak se asi dá předpokládat, pro Macha to bude velmi obtížná zkouška, která s sebou ovšem přináší také velkou odměnu. Již pro tento duel si organizace uzbeckého bijce vytáhla na hlavní kartu. Případná výhra by ho navíc vystřelila mezi elitní patnáctku žebříčku střední váhy.


Krzysztof Jotko prověří českého zápasníka v UFC

 „Je super, že jsem dostal zápas, mám ho v říjnu, takže je čas na přípravu. Poláka znám, je hodně vysoko, nedávno byl v TOP 15, teď je šestnáctý, sedmnáctý. Až ho porazím, tak budu určitě mezi první patnáctkou,“ uvedl ve výpovědi pro sport.cz Mach.


„Každý jsme jiný, Jotko vyhrává většinou na body. Nemůžu ho srovnávat se Smithem (poslední Machův soupeř), ale myslím si, že Di Chirico byl o něco více nebezpečný než Polák, ale nechci ho samozřejmě podceňovat. On má fýzu, docela dost vydrží, umí wrestlit, řekl bych, že je něco jako Ital,“ zhodnotil svého příštího soupeře.


Další články