Sleduj nás

Lucerna hlásí změny, nastupuje Robert Hopp

Lucerna hlásí změny, nastupuje Robert Hopp

Galavečer v Lucerně hlásí problémy. Už v neděli se uskuteční tato tradiční akce. Dlouho však nebylo jasné, kdo vůbec bude bojovat. Definitivní startovní listinu přinesl až včerejší den. Pořadatelé potvrdili, že tolik zranění a změn nebylo za celých deset let. Nyní už tu snad máme kompletní fight card.

Po delší době se nám představí v boxerském klání Robert Hopp, který vlastní několik titulů v thajském boxu. Jeho soupeřem bude zkušený Robert Rácz s bilancí 18 výher a jedna porážka. Hopp se do boxerského profi ringu podívá teprve podruhé. Bojovat se bude ve váhové kategorii -76 kg (4 kola po 3 minutách). „Jsem šťastný, že můžu startovat v Lucerně. Soupeře si nevybírám. Beru každou nabídku a v ringu nechám vše.“ okomentoval souboj Robert Hopp.

Po delší době se nám představí v boxerském klání Robert Hopp


„Letošní startovní listina byla snad zakletá. Tolik zranění nebylo za posledních 10 let dohromady (Reissinger, Stelšovský, Chval, Obešlo, Drábik, Pávek). Toto je definitivní startovní listina pro Lucernu 2018. Věříme, že i tak se nakonec podařilo udělat skvělou fight card. Říhův návrat v Lucerně ke K1, premiéra špičkového kickboxera Dana Škvora v klasickém boxu, odveta Martina Parlagiho s končícím Michalem Dufkem o český titul ČUBP, titulový zápas Davida Vinše s estonským obrem, premiéra Vaška Pejsara v nové váze, těžký zápas fightera se srdcem bojovníka Víta a premiéra herce Jakuba Štáfka. Věříme, že 30.12. 2018 uvidíte v Lucerně to, co si tenhle svatostánek boxu zaslouží!“


Další články