Sleduj nás

Jotko? Věřím, že jsem lepší i rychlejší jak on, tvrdí Muradov, který se těší na novou smlouvu s UFC

Jotko? Věřím, že jsem lepší i rychlejší jak on, tvrdí Muradov, který se těší na novou smlouvu s UFC

Rok 2020 doposud nevycházel podle představ, přesto to začíná vypadat, že se věci postupně vrací do zajetých kolejí. A co víc, na Macha je údajně připravena i nová smlouva v UFC.

„Před týdnem mi psal manažer, že s organizací jednají o mé druhé smlouvě. Jedno jak dopadne můj následující zápas, ale UFC chce smlouvu prodloužit. Jsem za to rád, jsem prvním Uzbekem v UFC, Uzbekistán je velká země. Udělám všechno, věřím, že po výhře budu v nejlepší patnáctce žebříčku,“ uvedl nadšený Makhmud Muradov ve výpovědi pro sport.cz.

Zmíněná informace je pro Macha skvělým impulsem před velmi vyhlíženou bitvou, kterou svede s jedenatřicetiletý polským válečníkem Krzysztofem Jotkem (22-4).


„Těším se moc, mám až husinu,“ netajil se ničím nadšený uzbecký zápasník, jehož těší i to, že má dostatek času na přípravu. Vůbec poprvé si totiž může svého soupeře důkladně prostudovat a zároveň tak vypilovat svou kondici.

„Předtím jsem neměl plnou přípravu, šel jsem do zápasů opatrně. Šetřil jsem fýzu, šlo o UFC, nechtěl jsem nic podcenit, ale teď mám celý kemp a připravím se pořádně. Můžu ukázat UFC, na čem pracuji. Těším se, že uvidí jiného Macha, než viděli v předchozích dvou duelech, ukážu svoje kvality,“ hlásí sebevědomě.


Svého soupeře nehodlá podcenit, nicméně věří, že je lepší jak on. „Uvidíme v zápase, já vím, že jsem lepší v postoji i na zemi. Jsem rychlejší. Hlavně moji sparingpartneři v Polsku ho dobře znají, on po nějakých problémech odjel a bydlí v Americe, v Polsku ho moc nemusí. Vím, že na to mám,“ doplnil pro sport.cz Muradov.


Další články