Sleduj nás

Je mi ctí, že si vůbec poprvé zakřičím také v Česku, těší legendárního hlasatele Bruce Buffera

Je mi ctí, že si vůbec poprvé zakřičím také v Česku, těší legendárního hlasatele Bruce Buffera

Veliká osobnost, jenž sice nezápasí, ale i tak je neodmyslitelnou součástí té nejprestižnější bojové organizace světa, která se vůbec poprvé představí také na půdě České republiky. Praha se již teď těší z přítomnosti bojových hvězd, jaké tu předtím ještě neviděla, a to nejlepší přitom teprve vypukne. 

Jan Błachowicz a Thiago Santos se postarají o tu hlavní podívanou, avšak diváci se i tak zajímali, zdali bude součástí této výpravy také další velké jméno. Jak už možná sami dobře tušíte, to nenáleží nikomu jinému než Brucovi Bufferovi, jehož si fanoušci zamilovali díky svému neodmyslitelnému pokřiku: „It’s Time!“


Vzhledem k tomu, že UFC zavítalo vůbec poprvé také do srdce Evropy, byla by škoda, kdyby tento legendární hlasatel chyběl, což on nakonec nebude. „Tohle si přeci nenechám ujít,“ sdílel Buffer své nadšení se svými příznivci během rozhovoru na sociálních sítích. „Je mi ctí, že si vůbec poprvé zakřičím také v Česku,“ těšilo ho.  


Sledovat Buffera v akci je samo o sobě skvělým zážitkem. Jeho elán a vášeň ke své činnosti nutí diváky vždy zbystřit, přičemž každým zápasem, který se postupně blíží až k hlavní kartě a společně s ní i k jejímu vyvrcholení, zvyšuje i on svůj hlas, čímž dostává publikum do varu. Jeho gesta jsou tak jedinečná, že si je dokonce nechal patentovat. Bufferovu otočku o 180° mu už nikdo nevezme. 

„Veliká ikona. Nedokážu si představit UFC bez Buffera,“ říká Patrik Kincl prostřednictvím deníku isport.blesk.cz. „Zažil jsem ho naživo dvakrát, když jsem byl na turnajích v Americe, a to jakou on tam má prestiž a reputaci, je masakr. Je vidět, že spousta lidí čeká na jeho vyhlašování. Je to opravdu zážitek,“ dodává.



Další články