Sleduj nás

Jak a kde sledovat zápas Lucie Pudilová vs. Justine Kish?

Jak a kde sledovat zápas Lucie Pudilová vs. Justine Kish?
Lucie Pudilová byla ještě nedávno jediná česká zástupkyně, která v UFC působila. Nyní se sice zástup tuzemských bojovníků v nejprestižnější organizaci světa o něco rozšířil, ale brzy by se opět mohl o něco zúžit. Vše bude záležet hlavně na Lucce a jejím příštím zápase. Podpoříte ji s námi?

Jak jistě víme, podstatné na souboji, jenž se uskuteční v noci ze soboty na neděli, bude výhra. Pětadvacetiletá zápasnice původem z Příbrami bude usilovat o co nejdominantnější výkon, jehož zlatým hřebem bude kromě vítězství i nová smlouva s UFC.

Lucka se představí na turnaji Fight Night s pořadovým číslem 166. České zástupkyni bude patřit místo na prelims kartě, která začíná společně se sobotní půlnocí. Hlavní přenos nám už jako tradičně nabídne stanice Nova Sport 2, která je zároveň nejlepší odpovědí pro všechny, co hledají kvalitní HD vysílání.


Kdo stanicí Nova Sport 2 nedisponuje, a přesto by si chtěl turnaj vychutnat v nějaké lepší kvalitě, ten může zavítat na oficiální stránky UFC a zakoupit si Fight Pass, jehož cena pro měsíční sledování začíná na deseti dolarech. Spolu s touto možností se vám také otevřou knihovny záznamů několika dalších zápasů.

Kdo by chtěl ovšem podpořit čistě jenom Lucku nebo hledá tu nejlevnější variantu, ten se musí spolehnout čistě na internetové přenosy. K dispozici máme dvě spolehlivé stránky (1 , 2), které odvysílají celý turnaj. Tedy od prelims až po samotný vrchol hlavní karty.



Další články