Sleduj nás

Jak a kde sledovat zápas Jiří Procházka vs. C.B. Dollaway? | RIZIN 20

Jak a kde sledovat zápas Jiří Procházka vs. C.B. Dollaway? | RIZIN 20
Samotný konec roku se ponese na velkém a především klíčovém duelu českého samuraje Jiřího „Denisy“ Procházky, který se tímto bojem osvobodí od platné smlouvy, jíž uzavřel s japonskou organizací Rizin. Zdali bude úspěšný, s otevřenou náručí jistě přivítá nové nabídky, které se k němu pohrnou. Jak a kde tedy můžeme Jirkovi fandit?

Zdali nám jde o dobrou kvalitu obrazu, tu nám zajistí pouze předplacený PPV přenos z oficiální stránky společnosti. Jeden takový najdeme na webu fite.tv, kde předplatné na celý turnaj stojí 20 dolarů (454 korun českých).




Většina by ovšem ráda vsadila na nějakou bezplatnou metodu. Tu nám během minulé akce zajistily stránky jako crackstream nebo VIPleague (použít google překladač). U obou případů bývají přenosy dostupné jen chvíli před zahájením oficiální bojové show, což má být dle dostupných informací v úterý v sedm hodin ráno. Další odkazy přidáme během živého přenosu, bude-li to nutné.

Jiří Procházka se v rámci obhajoby svého pásu z polotěžké váhy postaví proti hříšníkovi a USADOU stíhanému padouchovi z UFC C.B. Dollawayovi. Soupeř se nechal slyšet, že půjde o klasický souboj postoj vs. zem. Český válečník bude držet výškovou výhodu, kterou podpoří jeho současná forma, jež čítá už devět vítězství v řadě.


Další články