Sleduj nás

Domácí publikum jí nepomůže a nakonec se mi podvolí, věstí Carmouche duel s Pudilovou

Domácí publikum jí nepomůže a nakonec se mi podvolí, věstí Carmouche duel s Pudilovou

I když na Lucii Pudilovou čeká výhoda domácího prostředí, pak je stejně v duelu s americkou soupeřkou podle bookmakerů mírným papírovým outsiderem. Liz Carmouche strávila tři roky v armádě, načež nastartovala kariéru zápasnice. Kromě toho, že je držitelkou černého pásu v jiu-jitsu, dokáže rozdávat i silné údery v postoji, a proto i díky své komplexnosti věří, že nad českou umělkyní vyhraje.

Toho, že se bude jednat o těžký duel, si je vědom i Ladislav Erdelyi, trenér Lucky Pudilové. „Liz je sice o něco menší, ale rozhodně tento deficit nelze brát jako naši výhodu. Víme moc dobře, jak dokáže být nepříjemná, a proto je důležité, abychom jí vštípili náš styl boje,“ odhaloval.

Lucii Pudilovou čeká výhoda domácího prostředí


Dle prvních prognóz se dá předpokládat, že se Američanka bude snažit Pudilovou dostat na zem. „Je zřejmé, že na zemi nad námi bude mít výhodu, ale ani Lucka není žádné ořezávátko. Dost se v tomhle ohledu zvedla,“ pokračoval Erdelyi.

A i když kouč české přebornice naznačil vštípení vlastního bojového stylu, jenž záměrně nechtěl odhalit, tak druhá strana s tím zase natolik nepočítá. „Předpokládám, že se bude pokoušet hrát svoji hru, ale v boji je to nakonec vždy jiné než na cvičišti,“ upozorňovala Carmouche.


Nicméně ani ona sama nechce nic podcenit. „Lhala bych, kdybych řekla, že se bude jednat o lehký zápas. Bude doma, její striking vůbec není špatný a i svůj wrestling o něco zvedla. Určitě nás tedy čeká zajímavá bitva,“ říkala.

Tato slova by mohla naznačovat, že tu budeme mít další podívanou, která dojde do až rozhodnutí. Obě dvě bojovnice se totiž poslední zápasy trápí v koncovce, finální verdikt jim často sdělili až bodoví rozhodčí.


„Už se toho souboje nemůžu dočkat, protože jsem do přípravy dala všechno. Určitě to pro mě nebude procházka růžovým sadem, ale jsem si jistá, že tentokrát to nedojde do rozhodnutí. Má-li to být knokaut, má-li to být submise, na tom nezáleží, přesto pevně věřím, že to budu já, kdo bude po zápase označen za vítěze,“ dodala odhodlaná Američanka.


Další články