Sleduj nás

Deák je připravený v kleci trhat, Macek ale tuší, že jeho soupeř nepřijde s ničím novým

Deák je připravený v kleci trhat, Macek ale tuší, že jeho soupeř nepřijde s ničím novým

Hlavní zápas na Oktagonu 14, jenž se koná v Bratislavě, bude titulový souboj mezi Tomášem Deákem a Filipem Mackem a už teď je jisté, že si oba soupeři v této ostře vyhlížené československé bitvě nic jen tak zadarmo nedarují.

„Nejraději mám submise. Když mě člověk musí poprosit, abych ho nechal. Nejlepší by bylo ukončení na vzdání. Tomáš je jiný, kvalitnější, ale nic závratného by tam nemělo být. Nic nového nevymyslí. Pás přivezu domů," přisliboval v pořadu Na Férovku český bojovník Filip Macek, jenž tím za hranice poslal jasný vzkaz.

Jeho soupeř však dobře tuší, na co se bude muset připravit. „Očekávám, že Filip bude chtít jít na zem. Sám jsem dobrý na zemi, jen jsou naše styly trochu odlišné. Já spíše spoléhám na ground and pound, on zase na submise. Skoro všechny jeho ukončení přišly po páce,“ je si vědom Tomáš Deák.


„Začínáme ale v postoji, tak si myslím, že Macek svůj plán změní podle toho, jak mu to půjde tam. Já se budu snažit dominovat ve všech aspektech boje. Jsem připravený ho v té kleci roztrhat,“ dodává pro joj.sk natěšený Deák, který si je podobně jako jeho soupeř tak moc jistý svou výhrou, že se nebojí sebevědomě prohlašovat, že si titul odveze domů. Kdo nakonec bude mít pravdu, to se dozvíme 14. září na stadionu Ondreje Nepely.



Další články