Sleduj nás

David Dvořák popsal pozápasové problémy, kvůli kterým byl převezen do nemocnice

David Dvořák popsal pozápasové problémy, kvůli kterým byl převezen do nemocnice

Výhra si vybrala svou daň. David Dvořák si na UFC turnaji ve Vegas kompletně rozkopal nohu, že musel být těsně po zápase převezen do nemocnice.

Jak osmadvacetiletý bojovník potvrdil deníku Sport, výhra pro něho znamenala tolik, že si kvůli ní během boje vypnul všechny senzory bolesti. Když mu ale rozhodčí přidělili jasnou výhru 3:0 na body, rázem začalo opět vše přicházet k sobě.

„Hned po zápase mě transportovali do nemocnice, protože jsem tam nohou pálil přes všechno a hodně jsem si ji rozkopal,“ sdělil český válečník, jenž tím zároveň objasnil, proč se nezúčastnil tiskové konference.


Jordan Espinosa vs. David Dvořák v souboji UFC

„Musel jsem hned na rentgen, jestli je má noha v pohodě, jelikož jsem nemohl odejít po svých… Ale noha je v pořádku, naštěstí zlomená není,“ přidal jednu k lepšímu.


David Dvořák si v noci ze soboty na neděli v Las Vegas poradil s bývalou třináctkou žebříčku muší váhy Jordanem Espinosou. Tato výhra jej neskutečně posune v kariéře kupředu a otevřenu mu brány k soupeřům z elitní desítky. A odsud to je k titulové výzvě už jen co by kamenem dohodil.


Další články