Sleduj nás

Daniel Vítovec vs. Matěj Kozubovský na Heroes Gate 21!

Daniel Vítovec vs. Matěj Kozubovský na Heroes Gate 21!

Dne 26. října odstartuje další, tentokrát už 21. galavečer bojových sportů pod názvem Heroes Gate. A tradičně to bude v aréně Sparty, Podvinném mlýně. Opět tu budou zápasy v boxu, MMA i K-1.

Heroes Gate 21

Na čas si tentokrát dává organizace Heroes Gate, která pravidelně pořádá galavečery. Až včera přišla zajímavá novinka, že se akce Heroes Gate 21 zúčastní klíčové osoby a ostřílení borci. Představí se nám Daniel Vítovec (Hanuman Gym), Michael Krčmář - nedávný soupeře Buakawa, těžká váha Michal Reissinger a další!


HEROES GATE 21
Zápasy MMA, K1, BOX
Galavečer bojových sportů
Kde? Aréna Sparta Podvinný Mlýn

Ač bude tento turnaj skvěle obsazen, naplňují se tak předpovědi o vzestupu MMA a úpadku K1/Thaiboxu u nás. Poslední rok dávají pořadatelé přednost hlavně MMA. Především organizace Oktagon a XFN se postaraly o zásadní převrat, který dal bojových sportům jasná pravidla. Bojovníkům tak nezbývá nic jiného, než přechod ke stylu boje MMA. To třeba oznámil i tradiční thaiboxer z Hanuman Gymu Lukáš Dvořák.

Zápas večera?

Daniel Vítovec vs. Matěj Kozubovský na Heroes Gate 21
Tento zápas vzbudil hodně emocí před Heroes Gate 20. Za oba bojovníky mluvili spíše jejich fanoušci, nakonec se tedy rozhodli utkat se v ringu. Zvítězí zkušenost a vytrvalost Dana? Nebo dravost a ko potenciál Matěje? To se dozvíme už 26.10. na Podvinném mlýně.


Daniel Vítovec vs. Matěj Kozubovský na Heroes Gate 21


Další články