Sleduj nás

Chtěl bych titul Bellatoru, hlásí Procházka. Rodí se bitva s Baderem?

Chtěl bych titul Bellatoru, hlásí Procházka. Rodí se bitva s Baderem?

Šampion polotěžké váhy Rizinu vs. šampion polotěžké a zároveň těžké váhy Bellatoru? To by byla podívaná, kterou by si jistě kromě českého národa nenechal ujít ani celý čirý svět. A možná právě k tomuto to směruje.

Český samuraj Jirka Procházka má před sebou poslední dva zápasy pod značkou Rizinu. Japonská společnost je ovšem otevřená mnohým spolupracím, přičemž jednu z takovou představuje druhá „velkoorganizace“, a sice Bellator MMA, kde právě figuruje bývalý válečník z UFC a nynější šampion Ryan Bader.

Jak Jirka potvrdil, smlouvu se svým současným chlebodárcem hodlá dodržet. Přesto se fanoušci nemusí bát, že by jeho souboje strádaly na atraktivitě.


„Čekají mě poslední dva zápasy v Rizinu, které mám podepsané. Potom bych se chtěl odebrat do jiné zahraniční organizace. Jde zejména o Bellator a UFC,“ prozradil Denisa, jenž neopomněl, ani důležitá data. „Vypadá to na datum kolem 10. října, poslední zápas by měl být na konci roku.“


Jednání o budoucnosti jsou přitom již v plném proudu. „Už jsem měl nabídky na zápasy v Bellatoru, UFC zatím necháváme na čekačce, protože Bellator s Rizinem mají dobré vztahy, takže spolu jednají. Strašně se mi libí, jak tyto organizace fungují. Mluvili jsme o tom, že bych šel sjednocovací pás těchto organizací,“ navnazoval Procházka.

„Tohle by bylo ještě výš než titul v Rizinu, který nyní mám. Poté si myslím, že je ideální čas odejít. Tohle je pro mě nejvíce smysluplná cesta. Za tímhle si opravdu jdu. Chtěl bych obhajobu z Rizinu, nebo titul v Bellatoru, o ten bych se fakt chtěl utkat,“ hlásí natěšený samuraj.

Zdroj: sport.cz



Další články