Sleduj nás

Chci ukázat, že patřím mezi špičku, říká Pukač, jenž už teď vyhlíží podzimní duel s Pirátem

Chci ukázat, že patřím mezi špičku, říká Pukač, jenž už teď vyhlíží podzimní duel s Pirátem

Tak to by byla parádní bitva! Dva zápasníci s vysokými cíli toužící po jediném - dostat se na vrchol mezi absolutní špičku. Momentálně je v lepším psychickém rozpoložení „Diamantový čávo“, ale do podzimu je ještě daleko.

Robert se na Oktagonu 11 zapsal pod jeden z nejlepších zápasů večera. Jeho bitva s Tomášem Kuželem se přenesla až do třetího kola, kde po devíti vteřinách skončila nekompromisním KO ze strany slovenského borce.


„Byl jsem na ten zápas hecnutý a chtěl jsem lidem ukázat, že patřím mezi špičku. Výsledek dopadl nad očekávání,“ pravil nadšený bijec, jehož taktika byla držet si svého protivníka na distanc. „Ten odstup se mi dařilo držet, až mi nakonec vyšel dlouhý zadní úder, takže super,“ těšilo ho .

Co se týká dalšího souboje, ten by měl přijít s domácím kolegou Samuelem Krištofičem, jemuž se zamlouvá duel už 8. července. Takto brzký termín však nejspíš nevyjde. „Chtěl bych bojovat 14. září v Bratislavě a chci, aby to bylo s Pirátem,“ potvrzoval Pukač, jenž si teď plánuje dát chvíli oraz.


Pokud by vše šlo hladce, vyloučit nemůžeme ani boj o titul. „Kdyby to vyšlo, pak by mě od titulu dělil ještě jeden nebo dva zápasy. Uvidíme. Nebudeme předbíhat a počkáme, jak to dopadne,“ zakončil nadějný bojovník.


Další články