Sleduj nás

YouTubeři jako Jake a Logan Paul plivou skutečným boxerům do tváře, stěžuje si světová jednička

YouTubeři jako Jake a Logan Paul plivou skutečným boxerům do tváře, stěžuje si světová jednička

Dominantní šampion Canelo Alvarez není spokojen s tím, jak se boxeři typu Jakea či Logana Paula hrnou do boxu. Aby se je pokusil zastavit, nabídl jim možnost dát si s ním pár lekcí sparingu.

Poslední dobou se boxerské odvětví ve světě bojových sportů opět oživilo, ovšem i tak se ten způsob, jakým došlo k jeho zpestření, mnoha lidem nelíbí.

Mezi šestnáct provazů se začalo stavět několik YouTuberů, přičemž mezi nejznámější nepochybně patří bratři Paulovi, přičemž zejména mladší z nich si vzal do hlavy, že prostě za všechno na světě musí mít boxerský zápas s hvězdným Conorem McGregorem.


Během propagace tohoto souboje se rozhodl urazit několik lidí, a dokonce se nebál prohlásit, že na jeho postojářské zkušenosti se ani samotný Conor nechytá.

Pravda sice je, že si těmito výroky říká o přízeň veřejnosti, ale také tím svým způsobem ničí poctivou práci ostatních fighterů, kteří se boxu věnují řadu let a nikdy si nevydělají takové peníze, jako si vydělá internetová celebrita během jedné boxerské exhibice.


Canelo Alvarez je špička v boxu

„Upřímně takovéto chování, jako představují bratři Paulové, považuji za neuctivé. Je to plivnutí všem skutečným fighterům do tváře!“ nebral si servítky Canelo Alvarez, který během víkendu přemohl na body Calluma Smithe, čímž získal pásy WBA a WBC super střední váhy.

„Vše, oč těmto Youtuberům jde, jsou jenom a pouze peníze. Box jako takový jim nic neříká. Pokud ho chtějí poznat, mohu je přizvat k sobě na pár lekcí sparingu. Pak teprve pochopí, o co tady běží,“ dodávala jednička světového pound-for-pound žebříčku.



Další články