Sleduj nás

YouTuber Jake Paul má dalšího nápadníka, jeho schopnosti by rád prověřil bývalý šampion UFC

YouTuber Jake Paul má dalšího nápadníka, jeho schopnosti by rád prověřil bývalý šampion UFC

Provokace Jakea Paula splnily svůj účel. Díky tomu, jak dlouho vyzýval k boxerskému souboji Conora McGregora, mu začali odpovídat jiní renomovaní zápasníci. Včetně bývalého šampiona lehké váhy UFC.

Posledním, kdo Jakeovi odpověděl, je sám bývalý šampion lehké váhy Anthony Pettis. Ten sice nedávno tuto organizaci opustil, načež se upsal PFL, ale ani to mu nebrání, aby klec nemohl vyměnit za ring, kde hodlá tuto „nezkušenou“ internetovou hvězdu vyškolit.

„Je mi stále pouze třiatřicet let a ještě jsem nikdy neboxoval, moc rád bych to napravil,“ říkal Pettis v rozhovoru pro TMZ Sports.


Proč by ovšem chtěl zrovna zápas s mladším z bratrů Paulů? „Rád bych si zkusil něco nového. MMA už dělám strašně dlouho a box je něco, na čem jsem jako kluk vyrůstal. Jake podle mě má dobré zkušenosti. Vidím ho, jak dře. Určitě o něm můžete říct, že se nachází v zápasnické formě,“ uváděl.

Anthony Pettis se nechal snadno vyprovokovat


Jakeovi Paulovi se tedy postupně otevírá náruč s příležitostmi. Momentálně vyjednává o boxerském exhibičním duelu s Benem Askrenem, následně bude jen na něm, jakým směrem se vydá.

Spekuluje se ovšem, že by ihned po svém bratrovi Loganovi mohl vyrukovat na Floyda Mayweathera, který se dle slov svého manažera tomuto utkání také nebrání.


Další články