Sleduj nás

Wilder ještě může zápasit s Furym nebo Joshuou. Momentálně dostává výplatu, aniž by hnul prstem

Wilder ještě může zápasit s Furym nebo Joshuou. Momentálně dostává výplatu, aniž by hnul prstem

Všichni se diví, proč Deontay Wilder momentálně tak dlouho čeká, než aby kývnul na nějaký zápas. Pravda totiž je, že on ani zápasit nemusí. Peníze se k němu hrnou samy.

Bývalý šampion těžké váhy federace WBC si už víc než rok užívá zaslouženého pohodlí, a i když na svých sociálních sítích občas navnadí své fanoušky, že se znovu připravuje na válku, nemá k ní žádný důvod.

Podle zpráv ze stanice ESPN si Deontay momentálně vychutnává skvostný bonus v podobě pěti milionů dolarů, které obdržel za to, že se rozhodl neprotestovat proti souboji Fury vs. Joshua.


Dobré, prakticky až skvělé, z hlediska současného Wilderova postavení je, že nemusí hnout ani prstem a stačí mu vyčkávat. Novinář Max Kellerman informuje o tom, že by se alabamský knokautér mohl stát tím dalším v pořadí, kdo vyzve vítěze z dvojzápasu Fury vs. Joshua.

Dá se očekávat, že si Wilder mezitím aspoň jednou stoupne do ringu, aby oprášil své zkušenosti, ale nucen k tomu vyloženě nebude.


„Záleží čistě na Deontayovi. Udělal pár změn ve svém týmu a chvíli potrvá, než si na ně zvykne. Z mých zdrojů dobře vím, že mu stačí počkat si do konce současného roku a pak si zažádat o duel s Furym či Joshuou. Bylo mu totiž slíbeno, že když nebude stát v cestě jejich duelu, pak bude jeho jméno zohledněno pro boj s vítězem,“ oznámil Kellerman ve svém podcastu.


Další články