Sleduj nás

Wilder je srab! zlobí se Whyte, jehož bojová nabídka byla odmítnuta

Wilder je srab! zlobí se Whyte, jehož bojová nabídka byla odmítnuta
Deontay Wilder sice mluví o tom, jak se chce co nejdříve vrátit na vrchol, ale stále nedělá nic pro to, aby svá slova naplnil.

Momentálně se alabamskému boxerovi nabízela jedna z nejlepších příležitostí, jak toho docílit. Dillian Whyte se totiž na svůj příští zápas vydá do Ameriky a jeho primárním cílem byl právě Wilder.

Dle očekávání na stůl bývalého šampiona doputovala skvostná nabídka. Kdyby ji přijal, bojoval by nejen o osm milionů amerických dolarů, ale také o pás dočasného šampion federace WBC. Tato pozice by mu zaručila místo povinného titulového vyzyvatele. Bronzový Bombardér ji však odmítl.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Dillian Whyte (@dillianwhyte)







„Ta možnost tu byla. Já po duelu s Deontayem volám dlouhé roky, ale on mě zase odmítl. Dokonce se k této příležitosti nijak nevyjádřil. On ani jeho tým nejeví zájem ani zápasit, ale ani komunikovat,“ postěžoval si Whyte při rozhovoru pro Talk Sport.

Dillianovi by tedy měl být nabídnut nový soupeř a v případě Deontaye nezbývá než čekat, zdali se rozhodne jednou vrátit.

„Fight s Wilderem se snažím domluvit už déle než tři roky. Ani jednou mi za tu dobu nedal najevo, že by měl zájem. Vlastně se mu ani nedivím, nechce totiž prohrát. A já bych mu na sebevědomí po porážce s Furym určitě nepřidal,“ konstatoval Whyte.


Další články