Sleduj nás

Whyte: Nabídli jsme Ruizovi zápas, ale čokoláda je pro něj důležitější

Whyte: Nabídli jsme Ruizovi zápas, ale čokoláda je pro něj důležitější
Aktuální světová šestka Dillian „The Body Snatcher“ Whyte (27-1-0, 18 KO) odhalil, že měl možnost bojovat s mužem, který se nachází v žebříčku před ním. Ten ovšem jeho výzvu zamítl.

Řeč je pochopitelně o bývalém držiteli čtyř pásů a nynější světové pětce Andym „The Destroyer“ Ruizovi (33-2-0, 22 KO), který se do nitra ringu naposledy postavil 7. prosince - ve stejný den jako Whyte.

Oba muži usilují o co nejrychlejší cestu k titulům, ale zatímco jeden to myslí opravdu vážně, druhý tak trochu usnul na vavřínech. Andy Ruiz sice nedávno propustil ze svých služeb trenéra Mannyho Roblese, ale do přípravy se ještě nezapojil.


„Poslali jsme Ruizovi velmi solidní nabídku k zápasu, ale čokoláda je pro něho očividně důležitější než nějaký box,“ prozradil Whyte, jehož urážky směrovaly úmyslně na tělo, aby mexického válečníka donutil k reakci.

„Tomu člověku ležel celý svět u nohou, ale tacos ho úplně zničilo. Když jste mu dali před hubu tortillu, neuměl říct ne,“ rýpal jedenatřicetiletý britský ranař.


Andy Ruiz by se měl v nadcházejících dnech sejít s uznávaným trenérem Teddym Atlasem, který už spolupracoval s takovými jmény, jako jsou Mike Tyson, Michael Moorer, Alexander Povetkin, Michael Grant nebo Shannon Briggs. Doposud to však vůbec nevypadá, že by se chtěl do ringu vrátit v nějaké dohledné době, a tudíž se dá očekávat, že si Whyte bude muset najít jiného soupeře.


Další články