Sleduj nás

Video: Deontay Wilder vyšpulil zadek a vesele si zatwerkoval. Dillian Whyte se mu vysmál

Video: Deontay Wilder vyšpulil zadek a vesele si zatwerkoval. Dillian Whyte se mu vysmál

Deontay Wilder nechal prostřednictvím živého streamu fanoušky nahlédnout do svého osobního života, který se od porážky s Tysonem Furym pomalu začíná vracet ke svému normálu.

Ba dokonce by se dalo říci, že jsou jak všechny fyzické, tak i psychické šrámy zahojeny. Bývalý šampion divize těžké váhy federace WBC oslavoval během víkendu Juneteenth (svátek připomínající osvobození černošských otroků) a jisté střípky z této oslavy nabídl i všem divákům na Instagramu.

To nejzajímavější z živého streamu nám vystříhal kanál FightHype. Hlavní úsek, který vyvolal největší rozruch, je vyobrazen v čase 1:30. Deontay Wilder předvedl dokonalou pružnost svého těla, jíž podpořil pohyby, které nejsou u mužů zrovna běžné.


Každý se umí bavit po svém, ale jak už tomu bývá zvykem, pokud zveřejníte podobně „šokující“ video, vždy se ozve někdo, kdo vás nebude chápat nebo kdo si z vás bude utahovat. A v našem případě se jako první vynořil britský boxer Dillian Whyte.


„Co se to tu sakra děje! Tenhle chlápek, Bronze Bomber, je ztracen. Nutně ve svém životě potřebuje Ježíše. Prosím, pomozte někdo,“ napsal a viditelně se snažil Deontaye urazit. Kdo tento příběh sleduje, tak moc dobře ví, že si Whyte vždy v pravidelných intervalech ze svého amerického kolegy musí vystřelit. A nyní mu sám Wilder nabil na smeč.


Další články