Sleduj nás

Tyson Fury vysvětlil, proč ochutnal Wilderovu krev

Tyson Fury vysvětlil, proč ochutnal Wilderovu krev

Během odvety Furyho s Wilderem došlo ke kurióznímu okamžiku. Tyson slíznul krev z krku svého soupeře a všichni diváci se tomu mohli jenom divit.

Gypsy King je v rámci těžké váhy z té užší špičky jediným doposud ještě neporaženým boxerem a mnoho lidí tak obdivuje jeho schopnosti. Co už ovšem chápe menšina, to je jeho občas prapodivné chování.

Jeden takový nemístný kousek byl k vidění loni v únoru během odvety s Wilderem, kdy Fury napříč celým sedmikolovým zápasem jasně dominoval. Během jednoho momentu při přetahované v klinči ovšem musel olíznout krev z krku svého zdecimovaného soupeře. Proč to udělal?


Tyson Fury překvapil fanoušky v boxu

„Protože jsem celou dobu v předzápasových rozhovorech říkal, že tentokrát chci vědět, jak chutná Deontayova krev. Když jsem to udělal, bylo to pro mě jako zadostiučinění, jelikož jsem splnil vše, co jsem předem slíbil,“ říkal Tyson.


„Celou dobu před tím zápasem jsem říkal, že si půjdu pro KO, ale nikdo mi nevěřil. Celou dobu jsem prozrazoval svou taktiku, ale všichni, včetně Wildera, se mi smáli. A nakonec to bylo přesně tak, jak jsem předpovídal. Já byl té noci jako lev a Wilder jako gazela, kterou jsem sejmul,“ vysvětloval.

„Ten duel byl o tom zabij, nebo budeš zabit. Přiznávám ovšem, že lízání krve je poněkud divné. Nikdo jiný to předtím ještě neudělal. Tak doufám, že Deontay nemá žádné bakterie nebo tak něco,“ smál se současný držitel prestižního pásu těžké váhy WBC.


Další články