Sleduj nás

Tyson Fury vyrukuje na Anthonyho Joshuu s taktikou, která je prý neporazitelná

Tyson Fury vyrukuje na Anthonyho Joshuu s taktikou, která je prý neporazitelná

V tomto roce se dočkáme minimálně jednoho ze dvou plánovaných sjednocujících soubojů v rámci těžké váhy a bývalý sparingový partner Floyda Mayweathera už teď tuší, že v obou případech půjde o jednoznačnou záležitost.

Muž, jenž dlouhá léta trénoval se slavným Floydem, tedy Dmitriy Salita, se opírá o ten fakt, že Fury začal už pro odvetu s Wilderem pilovat nový bojový styl. A tento styl k jeho fyzickým parametrům dokonale sedí.

„Osobně se domnívám, že Kronkova metoda je ta nejlepší, kterou můžete disponovat. Skládá se totiž z evropského postoje, stability, rytmiky i důrazu, ale přitom zároveň dbá na KO sílu, jako tomu je v Americe,“ poukazoval Salita.


„S kombinací těchto elementů můžete dosáhnout jedině těch nejlepších výsledků, které navíc přichází formou knokautu. Žádného vynuceného ovšem, to KO přijde zcela samo tím, jak bojujete,“ upřesňoval.

Tyson Fury má v boxu jasnou taktiku


„Takže až se Fury s Joshuou setká, očekávám, že přijde KO. Tyson je nejen pro mě velký favorit a díky Kronkově stylu, který ho učí Sugar Hill, bude jenom lepší a lepší. Člověka s jeho fyzickými parametry to učiní neporazitelným,“ tvrdí přesvědčivě Salita.

No a pokud by vás zajímalo, jak asi takový Kronkeho styl boje vypadá, stačí si připomenout druhé utkání Furyho s Wilderem. Už zde byly vidět slibné signály toho, s čím britský obr na Joshuu vyrukuje.


Další články