Sleduj nás

Takto se stravuje šampion! Mike Tyson dal nahlédnout do svého jídelníčku

Takto se stravuje šampion! Mike Tyson dal nahlédnout do svého jídelníčku
Mike Tyson ani ve svých pětapadesáti letech neponechává nic náhodě. Ví, že zdravý jídelníček je základem každého úspěchu a v přípravě na boj to platí obzvláště tak.

Bývalý nejmladší šampion v celé historii těžké váhy se po svém odchodu do důchodu v roce 2005 začal měnit. Jeho tělo ztěžklo, břicho se zvětšilo a on sám se oddával gastronomickým orgiím. V roce 2010 si však postupně řekl dost a nastolil změnu.

„Přestal jsem jíst vše, co může mít matku nebo otce. Pokud jste tedy byli stvořeni něčím, co nazýváme matkou nebo otcem, pak si můžete být jisti, že vás nesním,“ smál se Tyson ve svém rozhovoru pro GC Sports, kde nastínil, co v poslední době tvořilo velkou součást jeho jídelníčku.


Ten ovšem musel s návratem do ringu lehce poupravit. „Jedl jsem pouze zeleninu a takovéto samé zdravé věci. Jak se ale blížil návrat do ringu, musel jsem to lehce změnit, protože jsem přeci jenom chtěl, aby mé tělo nabralo na síle. Začal jsem tedy jíst bizoní nebo losí maso a cítil jsem se po tom dobře.“

Mike Tyson má rád jídlo


Teď má dokonce zásoby. „Díky sponzorům a reklamám mám doma tři ledničky plné losího masa. Mohu se s vámi klidně podělit,“ žertoval Tyson, který nevyloučil, že by se do ringu ještě vrátil. Poslední dobou je o exhibice postaráno a tak je dost možné, že si hvězdný Mike ještě nějaký ten fight střihne.


Další články