Sleduj nás

Sice jsi vyšší, ale i tak dostaneš na p*del, řekl Mike Tyson do očí YouTuberovi, kterého čeká zápas s Mayweatherem

Sice jsi vyšší, ale i tak dostaneš na p*del, řekl Mike Tyson do očí YouTuberovi, kterého čeká zápas s Mayweatherem

Mike Tyson se s tím vůbec nemazal. Troufalému YouTuberovi přímo do očí vypálil, že dostane tvrdě přes hubu.

Iron Mike se sice řadí mezi ty jedince, kteří podporují oživení boxu, zato ale měl hodně co říct, když si takový Logan Paul do svého druhého profesionálního zápasu za soupeře vybral legendárního Floyda Mayweathera.

Ačkoliv fyzické parametry favorizují pětadvacetiletého amerického YouTubera, samotné papírové předpoklady jasně vyznívají pro bývalého šampiona pěti hmotnostních kategorií. A totéž tvrdí i sám Tyson, který věstí jednoznačný průběh.


Mike Tyson říká svůj názor na novodobý box

„Úplně narovinu ti říkám, že ti Floyd nakope tvou zasranou prdel,“ nebral si Mike žádné servítky, když se s mladým YouTuberem setkal ve vysílání Impaulsive podcastu.


„Takže si myslíš, že nebudu mít žádnou šanci, abych ho napálil nějakou bombou?“ tázal se překvapený Logan Tysona. Až doposud totiž věřil, že mu jeho váha či výška budou značnou výhodou.

„Dovol mi ti říct něco o Floydovi,“ vracel se ke slovu Iron Mike. „Je to něco, co na něm sám nemám rád, ale Floyd je krysa z gymu. Ukončil sice kariéru, ale furt trénuje. Nemůže si prostě pomoct, je to jeho závislost, je to jeho heroin.“

„Já jsem však slyšel, že Mayweather není na ničem závislý,“ oponoval Logan.


„Ale je, tělocvična a tréninky jsou jeho závislostí,“ uváděl Mike. „Možná tě nechá, abys ho párkrát zasáhl, nicméně to bude jen tak na oko, pro dobrou show. Ve skutečnosti ti ovšem nakope prdel,“ nepochyboval tehdejší nejmladší šampion těžké váhy boxu.


Další články