Sleduj nás

Nažhavený Wilder je připravený na návrat do ringu. Jaké soupeře má v merku?

Nažhavený Wilder je připravený na návrat do ringu. Jaké soupeře má v merku?

Deontay Wilder se po roční absenci hodlá opět ukázat v ringu a zničit každého, koho jen bude muset, jen aby potvrdil svou pověst „nejlepšího boxera těžké váhy“.

Bronzový Bombardér konečně přestává upírat svůj zrak z Tysona Furyho, na jehož adresu vyslal v posledních měsících spoustu nemístných až osobních urážek. Nyní je připravený své kvality nepotvrzovat jen slovy, ale také činy.

Mezi šestnáct provazů by se Wilder mohl podívat ještě před začátkem léta, záležet bude na jeho možných protivnících. On sám by preferoval taková jména, jakým zatím ještě nečelil, ovšem vybírat si nehodlá.


„Nechci ukazovat na konkrétní jména, ale já osobně bych se rád utkal s tím, komu jsem zatím ještě nečelil a na koho jsem ještě neměl příležitost položit své ruce,“ řekl Deontay během vysílání na svém Instagramu.

Deontay Wilder hlásí návrat do ringu v boxu


Tímto se nám tedy nabízí myšlenka dlouho odkládaného potenciálního duelu s Dillianem Whytem, jenž se celou dobu snažil nahánět WIldera a jeho pás těžké váhy WBC. Nejprve si však bude muset vyřídit účty s Alexanderem Povetkinem.

„Je mi vskutku jedno, komu budu čelit,“ reagoval The Bronze Bomber na spekulace, že by jeho případnou obětí mohl být Whyte. „Jediné, co chci, je to, abych vyčistil celou divizi (těžké váhy),“ potvrdil s tím úmyslem, že má chuť se stát nejlepším a opět tak umlčet všechny kritiky.


Další články