Sleduj nás

Návrat Mikea Tysona? Je to jen dočasná šílenost, domnívá se George Foreman

Návrat Mikea Tysona? Je to jen dočasná šílenost, domnívá se George Foreman

Již tento víkend se ponese ve znamení velkého návratu „Nejděsivějšího muže planety“. Spousta lidí sice jásá, ale někteří se i tak staví proti.

Legendární šampion těžké váhy George Foreman sice Mikea Tysona uznává, ale i tak by jej rád viděl, kdyby si raději užíval zaslouženého důchodu. Jeho návrat dokonce označil za „šílenství“.

„To, co se děje u Mikea, se děje u mnohých z nás. Jakmile se ovšem jednou vrátíte do ringu, tak si uvědomíte, že jste měli raději zůstat sedět doma v bezpečí,“ vyprávěl Foreman.


„Tohle celé je hra emocí. Ve vás se totiž najednou probudí vzpomínky na to, co jste za vašich mladých let zvládli, ale už v sobě dávno nemáte potřebnou sílu, abyste toho levelu znovu dosáhli.“

Mike Tyson se vrací do ringu a předvede svůj box


„Takže Tysonův návrat považuji za dočasné šílenství. Mám toho chlapa rád a domnívám se, že když si dával ty mořské výzvy, kde zápasil se žralokem, tak to bylo ještě v pořádku, ale tohle je box. To, co jste za ta léta ztratili, je hodně těžké získat zpět,“ dodával Foreman.

Názor z jedné strany bariéry sice známe, ale když se pak zeptáte samotného Mikea, dozvíte se, že box je vzduch, který dýchá. Je to student války a tyto exhibice bere jako příležitost, jak dát zavzpomínat na staré časy a jak zároveň pomoct potřebným lidem.


Další články