Sleduj nás

Miller pokračuje v testování Joshuovy trpělivosti: Až s ním skončím, vrátí se k orálnímu uspokojování bezdomovců

Miller pokračuje v testování Joshuovy trpělivosti: Až s ním skončím, vrátí se k orálnímu uspokojování bezdomovců
Anthony Joshua bude v boxerském klání s Jarrellem Millerem nepochybně favoritem, ovšem náboj, který tomuto stále poměrně vzdálenému duelu dává newyorský rodák, by se dal označit přímo za explozivní. Miller totiž během své propagace zápasu tahá samá esa z rukávu a snaží se jindy klidnému Britovi dostat pod kůži.

„Big Baby“ má na svém kontě 23 výher a 1 remízu. Jeho úctyhodný rekord mu zajistil výzvu, o jaké možná ani on sám nesnil, a proto se jí snaží vychutnat se vším všudy, počínaje už samotnou propagací.

Jarrell Miller postupně zpochybnil Joshuovu vládu coby jako šampiona několika prestižních titulů, ale navíc mu pohrozil, že jakmile ho zmlátí, vyrazí si s jeho mámou na večeři. Toto všechno pak okořenil tvrdým strkancem přímo na pódiu během jedné z konferencí.


Pro někoho by této „show“ bylo už dost, ale pro Millera rozhodně ještě ne. Třicetiletý boxer, jehož údajně zdobí 140 kilo živého masa, předurčuje, že jakmile si s Joshuou ve svém rodném městě vytře zadek, tak ho pošle zpátky tam, odkud přišel. Nikoliv však do Británie, nýbrž do ulic…

„Joshua je pro mě jen malý chlapec, není to šampion. Jeho řeči mi prolétávají ušima, protože nemůžete brát vážně nějaké kecy od někoho, kdo je prakticky workoholický kuřbuřt. Takže až s ním skončím, pošlu ho bezzubého zpátky do ulic, kde může orálně uspokojovat bezdomovce,“ reagoval Big Baby na otázky novinářů, jestli je schopný s Anthonym prohrát.


„AJ dělá velkou chybu, že se vydá do mé země a k tomu všemu do mého města. Ve skutečnosti mi jen přijede předat své pásy, čímž mi ušetří spoustu práce. Až se v ringu potkáme, bude to pes proti psovi, ale s tím rozdílem, že já jsem větší zvíře, mám větší zuby a také víc koušu. Můžete se spolehnout, že ho před zraky všech lidí pěkně sežeru,“ dodal ambiciózní ranař.


Další články