Sleduj nás

Mike Tyson potvrdil termín svého dalšího návratu! Kdo bude soupeřem?

Mike Tyson potvrdil termín svého dalšího návratu! Kdo bude soupeřem?

Legendární Mike Tyson oznámil datum svého dalšího návratu. Soupeře všichni dobře znají.

Celou dobu se mluvilo o tom, že je ve vzduchu cítit nádech velkolepé trilogie, která může budit větší zájem než většina dnešních zápasů. Podobné spekulace chvíli nabíraly na intenzitě, pak opět opadly, než se všemu sám Iron Mike rozhodl učinit přítrž.

„Chci, aby všichni věděli, že já a Evander Holyfield spolu budeme bojovat,“ udělal Tyson jasno v interview pro TMZ Sports. „Evander je muž plný odhodlání, ale ani to mě nezastaví od toho, abych to byl já, kdo bude 29. května tím úspěšnějším,“ odhalil termín bitvy.


Tyson_holyfield

S největší pravděpodobností se dá tedy očekávat, že i v tomto případě půjde o exhibiční duel, v němž budou omezená pravidla. S ohledem na pokročilý věk obou boxerů budou zakázané knokauty, a kdyby došlo k nějakému zranění, souboj bude předčasně ukončen.


V každém případě hlad po KO není důvod, proč takový „The Real Deal“ ve svých osmapadesáti letech hlásí návrat na scénu.

„Vracím se, abych nové generaci ukázal, jak to vypadalo ve staré škole. Rád bych v této obtížné době dělal něco užitečného a v lidech opět probudíl lásku k boxu,“ nechal se slyšet Holyfield, jenž rovněž plánuje dát výtěžek na charitativní účely. A že půjde o částku v řádech desítkách milionů dolarů. 


Další články