Sleduj nás

Mike Tyson potřeboval zahřívací fight, netroufl by si na mě hnedka, rýpe Holyfield

Mike Tyson potřeboval zahřívací fight, netroufl by si na mě hnedka, rýpe Holyfield

Zápletku ke zrodu trilogie bychom měli. Mike Tyson, který před pár dny podstoupil svůj první exhibiční fight, jímž stvrdil svůj comeback, má na stole novou výzvu.

Evander Holyfield, ačkoliv mu je už 58 let, by si rád střihl trilogii se svým o čtyři roky mladším kolegou a bývalým soupeřem Mikem Tysonem. To mimo jiné naznačil ve svém posledním rozhovoru.

„Můj tým se celou dobu snažil domluvit ten zápas, ale jediné, co jsme slyšeli, byly jen samé výmluvy… No a teď se ničemu nedivím. Mike totiž potřeboval zahřívací fight, než by vůbec mohl začít myslet na to, aby se utkal se mnou,“ rýpl si lišácky Holyfield.


„Roy Jones byl pro Mikea dobrým soupeřem, ale zápas se mnou by byl mnohem větší a já nevidím žádný důvod, proč by se to nemělo uskutečnit… Takže teď žádné výmluvy. Podepiš kontrakt a uvidíme se v ringu!“ vzkázal Tysonovi.

A protože sám Iron Mike slíbil, že ho po Jonesovi čeká ještě kupa exhibicí, tak je dost pravděpodobné, že jedna z nich bude právě s Holyfieldem. A kdo ví, třeba to bude právě ta další.



Další články