Sleduj nás

Mayweather se rozjel! Je připravený vypráskat dva YouTubery a dokonce i 50 Centa!

Mayweather se rozjel! Je připravený vypráskat dva YouTubery a dokonce i 50 Centa!

Floyd Mayweather je připravený konečně oprášit boxerské rukavice a vrátit se zpátky do ringu. Jeho soupeři ovšem už nebudou žádní „profíci“, jak by mohli lidé očekávat.

Ačkoliv tedy nepůjde o zápasy mistrovského kalibru, je nutné dodat, že výtěžek z nich i tak bude obrovský. Floyd „Money“ Mayweather totiž opět jednou hodlá dostát své přezdívce a bude chtít na stará kolena na své už tak luxusní konto přidat další balík.

První zápas, který na boxerskou legendu čeká, se uskuteční proti YouTuberovi Loganu Paulovi. A pokud vše půjde dobře, ihned po něm se pokusí vypráskat jeho bratra Jakea.


„Letos se budu zaměřovat na několik exhibičních duelů, přičemž ten první bude proti Loganu Paulovi,“ nechal se slyšet Mayweather v rozhovoru pro ESPN. „Samozřejmě hned po Loganu rád proškolím i jeho bratra Jakea. Musí ale porazit Bena Askrena,“ sděloval svou podmínku.

Floyd Mayweather se vrací a chce předvést ten nejlepší box


Následně prý hodlá vyprášit kožich i hudební hvězdě 50 Centovi, který Mayweathera zmínil ve svém posledním podcastu. Americký rapper totiž podotkl, že by si klidně dal s Floydem duel, nerad by ovšem shazoval do jeho váhové kategorie.

„Slyšel jsem, že si 50 Cent otevřel hubu, ale vadí mu, že nemůže splnit můj hmotnostní limit. Já jsem toho názoru, že mi na žádné váze nezáleží. Pokud chce dostat na prdel, na konci roku budu připravený,“ dodal Mayweather na adresu pětačtyřicetiletého rappera.


Další články