Sleduj nás

Mayweather: Odveta s Pacquiaem by neměla cenu, porazím ho stokrát ze sta zápasů

Mayweather: Odveta s Pacquiaem by neměla cenu, porazím ho stokrát ze sta zápasů

Floyd Mayweather zřejmě již definitivně položil rukavice na hřebík a vydal se na dráhu trenéra, čímž chce inspirovat generace nových bojovníků. Ještě předtím ovšem, než se na tuto trasu vydal, stihl vzkázat svému „rivalovi“ Mannymu Pacquiaovi jednu zásadní věc.

„Jsem lepší fighter a vím, že mě nikdy neporazí,“ zněla slova ústředního člena hvězdného The Money Teamu, který zakončil svou profesionální kariéru se skóre 50-0-0. Mayweather vždy učil, že podstatou boxu je zasáhnout a přitom nebýt zasažen. S tímto mottem, skvělou defenzivou a hbitými reflexy se dostal přes všechny své soupeře.

mayweather_pacquiao_box


A v rytmu stejného motta se nesla i bitva s Mannym Pacquiaoem, kde si po dvanáctikolové bitvě řekli o hlavní slovo bodoví rozhodčí. Ti viděli výsledek jednoznačně 3:0 pro Floyda, čímž zanechali některé fanoušky v naprostém údivu. Několik názorů totiž znělo, že měl filipínský Pac Man vyhrát, s tím ale americký bojovník nesouhlasil. A to velmi nahlas.

„Kdybych s Mannym bojoval desetkrát, všech deset zápasů bych vyhrál. Kdybych s ním bojoval dvacetkrát, ve všech dvaceti případech bych vyhrál. No a kdybychom bojovali stokrát, vyhrál bych všech sto utkání,“ sdělil Mayweather, kterému řeči o dalším souboji již přišly trapné. „Pokud prohrajete, tak prostě přiznejte, že byl ten druhý lepší. Zbytek, co nonstop slýchávám, jsou jen výmluvy.“ 



Další články