Sleduj nás

Mayweather: McGregor? Ta nula nikdy nebude tak dobrá jako já. Co řeknu, to vždy obhájím

Mayweather: McGregor? Ta nula nikdy nebude tak dobrá jako já. Co řeknu, to vždy obhájím

Floyd Mayweather připustil, že si Conor McGregor svým mnohdy až přehnaným trashtalkem na sebe ušil bič, který je teď používán proti jemu samotnému.

Současný boxerský veterán, s nímž se v ringu uvidíme už pouze během exhibičních duelů, si rovněž nenechal ujít UFC turnaj, v jehož hlavním zápase se představil jeho dávný soupeř Conor McGregor. Ten zde čelil Dustinovi Poirierovi a překvapivě prohrál ve druhém kole na TKO.

Pro irského bouřliváka to znamená krok zpět, konec nadějím o odvetu s Khabibem a ještě navíc spousta lidí začala pochybovat o jeho schopnostech. To i navzdory tomu, že ještě předtím tvrdil, že se Dustina bude snažit ukončit do jedné minuty.


„Ta nula nikdy nebude na mé úrovni. Já jsem prostě stvořen z jiného těsta!“ říká Mayweather. „Mé bojové IQ je z jiné planety, s mými zkušenostmi se nikdo nedokáže měřit. Já jsem rodilý vítěz a i když taky používám trashtalk, vždy si svá slova dokážu obhájit.“

„Conor ani nedokáže vyhrát ve svém vlastním sportu, ale i tak hovoří o tom, že se vrátí k boxu, aby bojoval s Mannym Pacquiaoem… Ten duel si stejně nikdo nepřeje vidět. Je to jako, kdyby mé zbytky bojovaly s mými zbytky,“ popichoval bývalý šampion pěti hmotnostních kategorií.



Další články