Sleduj nás

Kličko zažil ve Španělsku noc hrůzy! Z hořící jachty ho museli vytahovat záchranáři

Kličko zažil ve Španělsku noc hrůzy! Z hořící jachty ho museli vytahovat záchranáři
Legendární boxer Vladimir Kličko, jenž je svého času stále v důchodu, si společně s rodinou užíval dovolenou ve Španělsku. V ranních pondělích hodinách ale došlo k události, která ohrozila život všech cestujících na palubě.

Třiačtyřicetiletá boxerská legenda se na Ibize účastnila vernisáže německého umělce Leona Löwentrauta. Během přeplutí v časných ranních zpátky na Mallorcu nastaly krušné chvilky.

Dle zpráv, které veřejnosti zprostředkovala stanice CNN, vypukl na jachtě požár a jen díky bleskovému zásahu záchranných služeb nebyl nikdo zraněn.


Bývalý vládce těžké váhy využil tísňového volání, aby se spojil s pomocí. Jeho loď se přitom v ten moment nacházela přibližně 7 námořních mil od pevniny.

Kvůli čemu požár vznikl, to je doteď záhadou. Hlavní podezření však plyne z přehřátého motoru, z něhož se údajně začal valit kouř jako první.


„Děkuji moc hasičům na Mallorce a také posádce na palubě. Všichni dělali, co bylo v jejich silách, aby dostali situaci co nejdříve pod kontrolu,“ uvedl Kličko pro deník Bild.


Další články