Sleduj nás

Joshua je céčkový boxer, myslí si Fury. Kdo jsou podle něj áčka?

Joshua je céčkový boxer, myslí si Fury. Kdo jsou podle něj áčka?

Tyson Fury překvapil dalším svým hodnocením, podle kterého seřadil boxery těžké váhy do různých kvalitních skupin.

Všichni fanoušci netrpělivě vyčkávají, kdy se v těžké váze dočkají velkého sjednocujícího souboje, o který se mají postarat právě Joshua s Furym. Dle mnohých má jít o největší bitvu moderní éry, dle Gypsyho Kinga však půjde jen o jakousi rutinu, která nebude těžší, než jsou jeho každodenní tréninky.

„Anthony Joshua je boxerem třetího stupně, je to ryzí céčko. Eddie Hearn si potřeboval najít jenom reklamní postavu, která ale ve skutečnosti neumí tak dobře boxovat. I Deontay Wilder by ji porazil,“ sdělil Fury veřejnosti.


„V této hře jsou různé kvalitní úrovně. Já patřím na tu nejvyšší, jsem áčko. Se mnou tu je ještě Oleksandr Usyk a Deontay Wilder. My jediní jsme áčka, pak už tu máme jedině béčka a céčka. Joshua patří až do té třetí kategorie,“ držel se Tyson svého názoru.

Tyson Fury říká, kdo je podle něj v boxu nejlepší


Zejména zmínka o Wilderovi všechny překvapila. „Deontay byl skvělý šampion. Je to dynamický ranař, kterému ale ještě kus chybí, aby se mohl dotáhnout na Gypsyho Kinga, a proto ho ani jednou nemohl porazit a musel se vymlouvat na těžký kostým a další nesmysly,“ rýpl si Fury v rozhovoru pro TalkSPORT.


Další články