Sleduj nás

Jarrell Miller: Joshua má štěstí, nakopal bych mu prdel hned na pódiu

Jarrell Miller: Joshua má štěstí, nakopal bych mu prdel hned na pódiu

Říká se, že staredowny bývají už jenom pro fanoušky, avšak Jarrell Miller cítí, že je za tím něco víc. On sám konkrétně hoří touhou nakopat Joshuovi zadek a rád by to navíc provedl ve svém rodném městě. 

První červen bude tím dnem, kdy se rozhodne, který ze dvou borců okusí vůbec první porážku ve své kariéře. „Big Baby“ Miller má na svém kontě 23 výher (20 formou KO) a jednu remízu. Jeho neúprosná série a nevymáchaná huba mu zajistily kromě hvězdného boxerského jména i tu největší výzvu, jakou si mohl vybrat - Anthonyho Joshuu (22-0-0, 21 KO).

„Big Baby“ Miller má na svém kontě 23 výher


Britský bijec je držitelem tří ze čtyř nejprestižnějších boxerských titulů. Všechny je bude hájit ve své první zámořské misi, a to rovnou ve slavné newyorské aréně Madison Square Garden. Tam, kde diváci žijí velkými sportovními událostmi, se opět jednou zachvěje zem, když do ringu vstoupí dva neúprosní vlci ve svém oboru. 


Jarrell Miller jako domácí miláček přijme podporu fanoušků a už teď Joshuu varuje: „Sfouknu tě jako svíčku na dortu.“ Mají snad podobná slova s aktuálním šampionem IBF, WBA, WBO či IBO zatřást? Určitě ne, proto Miller přidal další „třešničku“, a to v podání tvrdého postrčení přímo při staredownu. K tomu už jen dodal: „Nebýt tu ochranka, seřežu tě rovnou na pódiu.“  

Že jde jen o pouhou show? Vesměs je všechno jenom „zábava“ pro lidi v dnešní době, nicméně „Big Baby“ ihned varoval media a řekl: „Tenhle ufňukánek se jenom tváří jako šampion. Udělal by lépe, kdyby přiznal, že si sere do kalhot a je tady jenom omylem. Však mu to taky 1. června ukážu. Tohle není žádný šampion!“ 


Dočkáme se od Joshuy nějaké odpovědi? Zatím zachovává klidnou hlavu, ba dokonce i ten strkanec si nechal líbit.


Další články